Συχνές ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις-απαντήσεις αφορούν σε γενικότερες ερωτήσεις που υποβάλλονται συχνά από τους ενδιαφερόμενους, σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια διευκρίνιση ή αν υπάρξει κάποια επιπλέον απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Τι ακριβώς είναι το Webways?
Το Webways είναι ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει το domain, την φιλοξενία καθώς και την κατασκευή της ιστοσελίδα σας με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.
Πόσο καιρό κάνει να κατασκευαστεί η ιστοσελίδα μου
Συνήθως από 1 έως 3 εβδομάδες από τη στιγμή που θα γίνει έναρξη της συνδρομής σας. Ο χρόνος δημιουργίας εξαρτάται κυρίως από την δομή και τις πληροφορίες που θα μας δώσετε, όσο πιο αναλυτικά έχουμε τις πληροφορίες που θα χρειαστούν τόσο πιο γρήγορα θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα σας.
Γιατί συνδρομή?
Κυρίως για θέμα οικονομίας. Με αυτόν τον τρόπο (συνδρομή) έχετε μαζεμένα όλα τα παρελκόμενα (domain, hosting, κατασκευή)  σε ένα μόνο πακέτο και όχι μόνον αυτό αλλά έχετε και εντελώς δωρεάν μέχρι και τέσσερις (4) ανανεώσεις περιεχομένου κάθε χρόνο.
Κάθε πότε μπορώ να ανανεώνω το περιεχόμενό μου?
Μέσα στο πακέτο του Webways σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν μέχρι τέσσερις (4) ανανεώσεις κάθε χρόνο. Το οποίο σημαίνει μια ανανέωση κάθε 3 μήνες. Ουσιαστικά με τον όρο ανανέωση εννοούμε οποιαδήποτε μεταβολή στοιχείων του site , είτε κειμένου είτε φωτογραφικού υλικού αλλά όχι του γενικού στησίματος του template. Πχ Σε περίπτωση online καταλόγου μας αποστέλνεται με ένα mail τον ανανεωμένο σας τιμοκατάλογο και τον "ανεβάζουμε" εμείς online αντικαθιστώντας τον ήδη υπάρχον. Ακόμα σε περίπτωση μεταβολής στοιχείων πχ επικοινωνίας μας στέλνετε τα νέα σας στοιχεία και τα αντικαθιστούμε άμεσα.
Κάθε πότε πληρώνω?
Η πληρωμή γίνεται μια φορά το χρόνο είτε με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό είτε με καταβολή μετρητών στα γραφεία μας. Είναι απαραίτητο να γίνει ανανέωση της συνδρομής 10 ημερολογιακές ημέρες πριν από την λήξη της. Σε περίπτωση που περάσουν 10 ημέρες μετά από την λήξη της συνδρομής σας ο λογ/σμό σας διαγράφεται μαζί με την ιστοσελίδα σας.
Τι θα περιέχει η ιστοσελίδα μου?
Το βασικό στήσιμο της ιστοσελίδας σας θα είναι της μορφής των 5 κατηγοριών. Οι παρακάτω κατηγορίες πέραν της αρχικής σελίδας είναι προαιρετικές, μπορούν να αλλάξουν τα ονόματά τους ή να μην χρειαστεί να μπουν και όλες, αναλόγως τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά βάση πλειοψηφίας των μέχρι τώρα πελατών μας έχουμε διαμορφώσει το μενού όπως παρακάτω: Αρχική σελίδα - Η σελίδα που θα βλέπει κάποιος όταν πληκτρολογεί την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Υπηρεσίες/Προϊόντα - Η κατηγορία που θα γίνει ανάλυση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Φωτογραφίες - Ένα Web Gallery με φωτογραφίες είτε από το χώρο σας είτε από τα προϊόντα σας. Προσφορές - Κατηγορία με τις εκάστοτε προσφορές που ενδεχομένως να έχετε. Επικοινωνία - Τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας σας να επικοινωνήσουν μαζί σας. Σε περιπτώσεις Online Τιμοκαταλόγου (πχ καταστήματα φαγητού με Delivery κατάλογο) γίνεται εφόσον απαιτηθεί "μάζεμα" του μενού - κατηγοριών σε: Αρχική - Κατάλογος - Επικοινωνία ή πολλές φορές σε μονοσέλιδη ώστε όταν μπαίνει ο επισκέπτης να βλέπει άμεσα τις διευθύνσεις σας - τα τηλέφωνα επικοινωνίας και κυρίως τον κατάλογο Delivery ή ότι μπορεί να είναι.
Μπορώ να μεταφέρω σε άλλο πάροχο φιλοξενίας την ιστοσελίδα μου?
Μιας και η φιλοξενία αποτελεί κομμάτι προσφοράς του πακέτου Webways δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μεταφορά της σε άλλον πάροχο φιλοξενίας.
Το Domain μου ανήκει?
Ναι. Το domain name (όνομα χώρου) κατοχυρώνεται στα δικά σας στοιχεία (για αυτό ακριβώς τον λόγο σας ζητάμε τα πλήρη στοιχεία σας πριν την κατοχύρωσή του). Σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε την συνδρομή σας και θέλετε να κρατήσετε το domain name σας, μας ενημερώνεται σε ποιον καταχωρητή domain name να σας το μεταφέρουμε δίνοντάς μας τα στοιχεία που θα ανοίξετε εκεί αναλυτικά. Το κόστος μεταφοράς του domain από εμάς είναι 25€.
Τι πληρώνω και πότε?
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για το πακέτο Webways είναι 280€ + ΦΠΑ 234%. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί πριν την έναρξη των εργασιών και την κατοχύρωσης του domain name που θα επιλέξετε. Από την ημερομηνία καταβολής του ποσού και μετά ακριβώς από ένα χρόνο (12 ημερολογιακοί μήνες) θα χρειαστεί να γίνει η ανανέωση της συνδρομής σας τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα από την λήξη της.
Πως ξεκινάω?
Μεταβείτε στην σελίδα Πως ξεκινάω του site μας και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφουμε. Αν για κάποιο λόγο δυσκολεύεστε σε κάποιο βήμα επικοινωνήστε μαζί μας.
Copyrights © 2014 WebWays.gr
Όλες οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.