Τι προσφέρουμε

Κάθε πακέτο WebWays περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω εντελώς δωρεάν!

Μόνο με 280€ / έτος!
domains

 

Όνομα Χώρου (Domain Name)

Το όνομα χώρου που θα κατοχυρώσουμε για εσάς (πχ www.etaireiasas.gr). Το όνομα χώρου (domain name) είναι βασικό να αντιπροσωπεύει το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας ή του ονόματος της επιχείρησής σας εφόσον είναι διαθέσιμο. Για τον λόγο αυτό ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να δούμε ακριβώς τις διαθεσιμότητες του ονόματος που επιθυμείτε πριν καταλήξουμε – δεσμεύσουμε κάποιο domain.
Τα διαθέσιμα ονόματα χώρου είναι: .gr | .edu.gr | .com.gr | .org.gr | .eu | .com | .org | .net | .info

 

Φιλοξενία (Web Hosting)

Ο διαδικτυακός χώρος που θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα σας.
Συγκεκριμένα κάθε πελάτης μας παίρνει ένα πλήρες πακέτο φιλοξενίας για όλη την περίοδο συνδρομής εντελώς δωρεάν με 400MB χώρο στο δίσκο και μηνιαία κίνηση δεδομένων 1.500MB σε Datacenter υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, ασφαλείας και ταχύτητας. Σε περίπτωση που δεν καλύπτει το συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να γίνει αναβάθμιση της φιλοξενίας με την ανάλογη χρέωση.

hosting
build

 

Κατασκευή

Πλήρες επαγγελματικός σχεδιασμός, μορφοποίηση καθώς και προετοιμασία του Website σας έως και πέντε (5) σελίδων, προσαρμοσμένο κατάλληλα για τις ανάγκες σας, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (Search engine optimization). Διαμορφωμένο φωτογραφικό υλικό καθώς και κείμενα για την επιχείρησή σας. Ενδεικτικό μενού πέντε (5) κατηγοριών/σελίδων : ΑΡΧΙΚΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αυξηθούν οι σελίδας ανά website (το ανώτερο 7 σελίδες) χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

E-mail

Με κάθε ιστοσελίδα παίρνετε εντελώς δωρεάν και ένα e-mail της μορφής της ιστοσελίδας σας (πχ onoma@onomaetaireias.gr ή info@onomaetaireias.gr) ώστε να μπορείτε να έχετε διαρκή Διαδικτυακή Επικοινωνία με τους πελάτες σας με επαγγελματικό τρόπο.

email
multimedia

 

Πολυμέσα (Multimedia)

Πέραν των φωτογραφιών στο site σας, υπάρχει και η δυνατότητα ενσωμάτωσης Video από τα πιο γνωστά Video Stream Sites όπως Youtube, Vimeo, Dailymotion σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια video παρουσίαση κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας σας.

 

Σύνδεση με Social Media

Social Media buttons για άμεση σύνδεση με το επαγγελματικό σας προφίλ στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Facebook, Twitter, Youtube, Google+)

socialmedia
updates

 

Δωρεάν ανανεώσεις περιεχομένου

Έως και τέσσερις (4) ανανεώσεις περιεχομένου το χρόνο.
Ουσιαστικά σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσουμε ή αλλάξουμε κάτι από την δομή ή και το ίδιο το περιεχόμενο σας το παρέχουμε εντελώς δωρεάν! Φυσικά σε έκτακτες περιπτώσεις που χρειαστεί να γίνει κάποια αλλαγή, είτε σε στοιχεία επικοινωνίας είτε σε κάποιο περιεχόμενο, θα γίνει άμεσα.

 

Online Τιμοκατάλογος

Κατάλληλο κυρίως για καταστήματα Delivery και όχι μόνο.
Έχουμε την δυνατότητα δημοσίευσης του ηλεκτρονικού σας τιμοκαταλόγου σε ψηφιακή μορφή (pdf) ώστε να μπορεί ο κάθε επισκέπτης σας να “ξεφυλλίζει” online τον κατάλογό σας και να δει διαδικτυακά τα προϊόντα σας και είτε να παραγγείλει είτε να ενημερωθεί, χωρίς να χρειάζεται να τον έχει σε έντυπη μορφή στα χέρια του. Σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία διαδικτυακών εκδόσεων σας το παρέχουμε γρήγορα, απλά και πάνω από όλα δωρεάν!

onlinetim
mobiletablet

 

Mobile & Tablet Ready (προαιρετικά)

Με τον όρο “Mobile & Tablet Ready” εννοούμε ότι η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται δυναμικά (responsive design) ανάλογα από την συσκευή που την βλέπει ο κάθε επισκέπτης. Είτε είναι κάποιο τηλέφωνο smartphone τελευταίας γενιάς είτε μέσα από κάποιο Tablet Pc. Ουσιαστικά πρόκειται για μια «έξυπνη» ιστοσελίδα η όποια θα προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της (μενού, εικόνες, κείμενο) ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!

EXTRAS
  • Συνεχής υποστήριξη
    Με σκοπό πάντα την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών φιλοξενίας και Κατασκευής ιστοσελίδων, δίνουμε έμφαση στην καλή και συνεχή υποστήριξη των πελατών μας.
  • Διαδικτυακές συμβουλές
    Σας παρέχουμε διαδικτυακές λύσεις με αξιόπιστα αποτελέσματα με γνώμονα πάντα την καλύτερη απόδοση αυτών σε σχέση με τις ανάγκες σας.
  • Καθημερινό Back-up (αντίγραφα ασφαλείας)
  • Προστασία από ιούς ή επιθέσεων στην ιστοσελίδα σας
  • Οργάνωση και παρακολούθηση στατιστικών επισκεψιμότητας
  • Επιπλέον Γλώσσες (Μultilingual) *Κάθε επιπλέον γλώσσα έχει εφάπαξ κόστος 50€
support

 

Copyrights © 2014 WebWays.gr
Όλες οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.